Пред журналисти в Народното събрание лидерът на Воля Веселин Марешки изрази

...
Пред журналисти в Народното събрание лидерът на Воля Веселин Марешки изрази
Коментари Харесай

Марешки: Случката в Габрово е инсценирана от партии с позатихнал рейтинг

Пред публицисти в Народното събрание водачът на " Воля "  Веселин Марешки изрази подозрение, че побоят над продавача от тримата роми в Габрово е инсцениран, предаде Novini.bg

Случката в Габрово е поредна инсценировка, която партии с позатихнал рейтинг вършат, с цел да се опитат да възбудят интереса към тях. Това, което кукловодите не са сметнали, е, че с последвалата реакция и митингите може да се подпали страната, да се стигне даже до революция, съобщи Марешки.

Не можем да кажем кой е кукловодът, само че е очевидно кой се възползва. Винаги до момента 30-40 дни преди изборите се случваше нещо сходно, което вдигаше рейтинга на измислените патриоти, акцентира водачът на " Воля ".

Получава се, че поради 1-2% повече рейтинг сме подготвени да създадем революция. Да използваш етническо напрежение за политически цели е присъщо единствено за предатели. Хората в Габрово вярно се бунтуват. Кукловодите не са сметнали, че хората няма да вземат участие в техния сюжет, а ще излязат на митинг, уточни водачът на " Воля ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР